Hoe kun je zelf meubels ontwerpen

Als je eenmaal een eigen stijl voor ogen hebt, om zo je eigen ideeën te ontplooien, dan wil je ook dat die karakteristiek wordt weergegeven in de meubels die jezelf wilt ontwerpen om de kamer te accentueren. Wat moet je doen als je wordt geremd door keuzes die worden bepaald door niet meer dan een verzameling kant-en-klare stijlen die meestal in een langwerpige bouwpakketten worden afgeleverd.

Dit soort massa producties worden over de hele wereld geleverd, maar laat als eigen ‘designer’ weinig over voor het ‘wauw’ effect. Gelukkig is er een andere manier om je eigen stijl te creëren, en dat is door het zelf te doen. Maatwerk van CanDo is bij het zelf ontwerpen van meubelen de meest voor de hand liggende route om te overwegen. Tenslotte is een modern design altijd gebaseerd op de basisprincipes van klassieke meubelstijlen.

meubels

Modern ontwerp

Design heeft de neiging, zoals de meeste dingen, de tijd te weergeven waarin we leven. De geschiedenis heeft ons laten zien de vele veranderingen in meubelstijlen op basis van vooruitgang, productie en trend invloeden. Modernisme is dan ook een term die losjes weergeeft hoe harmonie en functionaliteit samenkomen in verschillende stijlen. Met maatwerk hout CanDo kun je projecten realiseren die je altijd al had willen doen.

Door een ruim aanbod aan bouwtekeningen kun je de meubels maken die in harmonie komen met het interieur zonder de functionaliteit ervan te verliezen. Maak een keuze uit diverse stappenplannen van CanDo en ontwerp je eigen meubels, rekken of (wand)kasten met het hout dat jouw voorkeur geniet. Laat je eigen ideeën niet voor onmogelijk, omdat je afhankelijk bent van beperkte ruimten. Pas je ontwerp aan door de flexibiliteit van CanDo.

Voor binnen en buiten

Met maatwerk hout CanDo is het maken van een pronkstuk ontwerp makkelijker dan je denkt. Of het nu gaat om een zitbank voor binnen of wil voor buiten tuinmeubels ontwerpen, hout van CanDo maakt het je allemaal mogelijk. Als je continuïteit wilt behouden met het thema, in bijvoorbeeld het gebruik van industriële materialen, dan is steigerhout een schitterende bron van inspiratie.

Het mooie van het gebruik van bijvoorbeeld steigerhout is dat je vrijwel elk ontwerp kunt maken dat past bij de ruimte die je tot je beschikking hebt. Heb je eenmaal de stijl van onder andere een bank op tekening, rest alleen nog maar het materiaal te kiezen voor de zit- en rugkussens. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt van rauw of behandeld steigerhout van CanDo, is er geen weg meer terug.

Bron: 123vrijwonen.nl