Energie besparen met complete inbouwsets verlichting

Bent u iets minder van de losse onderdelen? Dan kunt u ook complete inbouwsets kopen. Deze sets zijn helemaal compleet, inclusief een goede beschrijving. Zij worden geleverd met de benodigde lampen, aansluitingen, snoeren, connectoren en adapters. Zodat u alles netjes in een keer aan kunt sluiten. Bent u echter iets minder handig? Dan kunt u uiteraard de hulp inroepen van de experts. Er zijn diverse leveranciers die u graag hierbij willen helpen en ook kan een erkende elektricien de inbouwsets voor u aansluiten.

Verlicht uw huis met inbouwspots

Inbouwspots van led zijn erg sfeervol. Door led lampen aan te brengen in de muur of in het plafond zijn de lampen slechts op een subtiele manier aanwezig, terwijl ze toch voldoende licht geven. Er is dan ook veel vraag naar.

Zelf een inbouwspot van led plaatsen

De benodigdheden om zelf een inbouwspot aan te leggen zijn in meerdere winkels en webshops te koop. Led lampen en armaturen komen in alle soorten en maten, dus u kunt eindeloos combineren. Het eenvoudigste is om een complete inbouwset te bestellen, maar indien u zelf een set aan wilt leggen kunt u de led lampen en de inbouwarmatuur uiteraard ook los bestellen.

Complete inbouwsets

De meeste mensen kiezen bij het aanleggen van inbouwverlichting voor een complete inbouwset. Alles wat u nodig heeft zit dan bij elkaar en u bent er zeker van dat alle onderdelen op elkaar aansluiten. De transformator wordt er meestal gratis bijgeleverd en is in soms zelfs al aangesloten. U hoeft dan alleen nog maar de stekker in het stopcontact doen. Met een verdeler, die ook vaak standaard wordt meegeleverd, kunt u meerdere inbouwspots op één schakelaar aansluiten.

Losse spots en armaturen

Sommige klanten kiezen ervoor om losse led lampen en armaturen aan te schaffen. Deze kunnen dan naar wens worden samengesteld. Op het internet zijn led lampen te vinden die variëren in lichtkleur, sterkte en vorm. Armaturen zijn er ook in alle soorten en maten.

Dimbare inbouwspots

De vraag naar dimbare inbouwspots is de laatste jaren fors toegenomen. Daarom zijn ook de meeste inbouwsets tegenwoordig uitgerust met een dimfunctie. Ook de meeste losse lampen zijn met een dimfunctie uitgerust.