Help bouwbedrijven & aannemers met planning software kiezen

Wij begrijpen dat het voor jou van essentieel belang is dat bouwprojecten op de afgesproken datum worden opgeleverd. En het liefst volgens alle kwaliteitseisen en het vooraf opgestelde budget. Alleen op die manier biedt je klanten de beste service en creëer je zelf een mooie omzet.

Planbizz helpt je die ambitie waar te maken én richting een toekomstvisie te werken door ondersteuning op het gebied van planning software te bieden. Op basis van onze jarenlange ervaring en een gedegen marktonderzoek selecteren wij de beste tool voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen over software voor capaciteitsplanning

Wat kost capaciteitsplanning software?

Hoe duur de software is die je aanschaft, is afhankelijk van het type software. De zeer eenvoudige tools installeer je al vanaf een paar tientjes per maand, maar bij complexe, krachtige systemen kan de prijs tot in de duizenden euro’s oplopen. Het is om die reden van belang een weloverwogen investering te doen op basis van een deskundig advies.

Hoe implementeer ik capaciteitsplanning software?

Wij verzorgen de software-implementatie en vertellen jou precies hoe je de verschillende tools kunt gebruiken. Bedrijfsspecifieke gegevens vul je zelf in. Vervolgens zorgen de meeste systemen voor (semi-)geautomatiseerd plannen. Ook voor het onderhoud van de software kun je bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over rooster software

Wat kost rooster software?

De kosten van rooster software kunnen flink uiteenlopen. Van enkele tientjes per maand tot honderden of zelfs duizenden euro’s per maand. Dit is afhankelijk van de omvang van de organisatie en de ondersteuning die men wenst. 

Wat moet ik zelf doen?

Uiteraard moet je nog steeds zelf de roosters bedenken en invullen. Het plannen, wijzigen en uitbreiden van planningen wordt echter (semi-) automatisch verzorgd waardoor je daar niet meer naar om hoeft te kijken.